Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar under en konversation

 


upprättar
kontakt med
medvetandet

slutligen formas ord 
med tungans spänst

blir till meningar
i en konversation

*

Vi formar tankarna
för att passa in


och göra oss hörda
i samförstånd


för att delge och för
 att ge ett svar


att just nu
kommunicerar

          d               
          u          

 
     o
                  c                   
                h                        

           j                
      a      
       g
                    !       




Fri vers av DanSan
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-07 06:06



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Michaela har redan formulerat vad jag tänkte när jag läste denna dikt. :)
2008-10-11

  Lejonhjärtas poesi
Javisst och konversation i dialogens form är underbar!
2008-10-07

  Michaela Dutius
Ja vi är ett prisma och vid varje möte söker vi den sida av denna prisma som överenstämmer.
Så sant och så vackert uttryckt!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan