Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på den ansade vägen

 

 

tänk om ljuset slocknar
mitt i den stundande dagen
om maskrosor växer fritt
på den ansade vägen


där vildhavren såddes
under den måne vi alla ser
men sällan besöker

vinden talar ett språk jag känner
och mörkret klär min tanke




 




Fri vers av kath
Läst 258 gånger
Publicerad 2005-08-03 06:36



Bookmark and Share


  aftermath
som en vacker utsikt!
2005-08-05

  Anna H
Du skapar så härliga bilder med dina ord tycker jag. Tänk om... I drömmarna är allt möjligt.
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath