Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny dag

varför släpar vi på bråten

dag efter dag när vi kunde

helt enkelt




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 17:33



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Oj, så bra! En sån där dikt som gör att man kvicknar till!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP