Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kronhjort

sköljer över

minne

en resa

annat land

gräsbevuxna kullar

bäckar silvertrådar

berg går i dag

väg vindlar

 

plötsligt

 

en kronhjort

uppenbarad

muskler

hud

ögon

horn

 

ett ögonblick 

förd

hän

hänförd

 

vattenstämplad

inombords

evigt minne

 

och

 

längtan

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 19:27



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Instämmer med Michaela! Vackert beskriven minnesbild!
2008-10-09

  Michaela Dutius
"vattenstämplad inombords" ord att bära med sig
2008-10-09

  Night Soul Woman
Ah vad fint skrivet:)
*applåder*
och
*bokmärkes*
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP