Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie


Vi 2

Vi lät romantiken bara flöda
hjärtan började av amore blöda
min hand smekte din kind hela tiden,om du det minns
ett bra å vackert minne som finns
min vän..min vän...vi hade oftast många stunder..pussar..smek
en natt med amore lek
kläder som alltid till golvet for
tur att inte de är någon som ställer sig och på oss glor
oh..vi höll alltid på hela natten..orden som kom som fina sånger
dämpade alltid trist ånger
min vän..ska vi göra detta nu?
säg mig, ska vi älska passionerat,du?

aha! du på mig ser..
vackert ler
ok...ja vet hur man gör
lika bra vi kör
amore...




Fri vers av anita VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-09 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP