Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag räcker

så ställs jag åter inför mitt livs fråga

 

varför

låter jag mig såras

om igen

 

varför

väljer jag att känna

hur jag krymper

 

jag vet ju att jag 

räcker så bra

till för mig

 

solen lyser bakom molnen

och imorgon är en ny

dag




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 15:19



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, nog räcker du...

Associerar till:

"hur stormen än viner, bakom molnen solen skiner" som det stod på en gammeldags bonad någon gång,

och

"Imorgon är igår idag".
2008-10-21

    Amor vincit omnia
"solen lyser bakom molnen"

ALLTID! Vågar inte tro annat, då kommer man aldrig ta sig ur jobbiga stunder. Det är något jag som ateist, kallar hopp.

Bra skrivet, enkelt, tydligt och ärligt.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP