Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårsfamiljens söndagskväll

stillsamma kvällar sprider sitt varma sken över oss

inget viktigt som måste göras

inga krav

någon kommer och går lite

TVn står på

sällsynta stunder

i tonårsfamiljens hektiska liv

njuter en söndagskvällsfilm och samvaro




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP