Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgspråkande



oranga löv flämtar i sin sista vals
klorofyllen jublar i grönsaftig matta

gula kantareller minner om sommarsol
blå himmel om varm infjärd

vita molntussar hälsar från dunig svan
grillkol skymtar i naken stam

röda äpplen utlovar juljus och gran
svarta klodjur smakar nyårsfest

mmm
jag längtar plötsligt efter plommonspräckliga strumpor




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 13:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ underbart poetat!!!!Applåder!!!
2009-01-06

  Michaela Dutius
En underbar text om detta fantastiska - att vi har mer än en årstid och att vi inte bara ska överleva- utan också leva mitt i vintern
2008-10-28

  Nasrin
Underbart text!
Längtan efter julen der mig glädje.
VACKERT SKERIVET!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP