Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är hungrig - Ge mig mat!



Ge mig en stor saftig stek
ge mig något kryddstarkt
ty jag är ej vek . . .

Ge mig ett helstekt svin
och något att inmundiga
till detta helst ett fat med vin

Ge mig ett fat sprödstekta vaktlar
och potatiskroketter och skönaste
smörsås som skvätta

Ge mig fetaste laxen med gräddstuvad
potatis och efter allt detta
ett fat med stekt spätta

Till efterätt vill jag ha äppel- och rabarberpaj
med guldgul vaniljsås för att smörja mitt krås
låt mig sedan få sussa så sött

för efter så mycket mat
blir man ganska trött
Åh du min älskade














Fri vers av DanSan
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-13 17:55



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja Obelix, maten kommer strax!
2008-10-13

  Inkarasilas
Åååh dessa Romare så underbart, let's FROSSA!!!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan