Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora aldrig dig själv!



Ta seden dit du kommer
- Lär dem din!

Sedelärande uppförande,
  störande ordning

spelets regler på estradens upplysta golv
maskernas tortyr och meningslösa etikett
reglerna som styr, maktens tukt och vett

gruppens kontroll den utomståendes roll
spela med i spelet eller försvinn
maskernas stelhet påklistrat med lim

- Försvinner efter audiensen
  tillbaka till vett och sans

spelets aktörer
uppspaltade dans

- Tillbaka med mig själv
  ordningen återställd















Fri vers av DanSan
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-14 04:53



Bookmark and Share


  Jack_iX
Intressant resonemang om hur gruppen formar regler o omformar individer, individens olikheter ger sammansättnings mångfald endast den starka överlever som vågar vara allena i gruppen.
2008-10-16

  hero40
En bra och tankeväckande text
som applåderas
2008-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Är det inte så det är även på poeter.se? Anpassa dig till den självutnämnda eliten, annars...
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan