Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad även jag av Jenny Kristinas fina dikt: "Jag dog".


Jag dog som ett lönnlöv om hösten

Efter att ha gett solen åter

all glöd jag kunde prestera

släppte jag taget

singlade ner

 

Ligger nu helt nära dig

lättare än någonsin

papperstunn 

multnande

 

Strax intill

gror

ett frö

i mullen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-14 17:16



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet. Associationer väcks, om hur allt "återvinns".
2008-10-18

  Michaela Dutius
Ljuv musik med lätta anslag är din fina dikt
2008-10-15

    papillon
Andra strofen är suverän i sin lätta precision
2008-10-14

  Kristina Wallbing
Åh, vilken ljuvlig död! Och så himmelens roligt att få inspirera!
Din är bättre!! ;=)) Kraam!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP