Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Långt borta men ändå nära.

Så nära men ändå långt borta.
Så nära i tanken var du nu.

Du skickade mig dina tankar från dig.
Jag vet att du har mig så kär.

Jag tänker på dig natt och dag denna vecka då du är långt borta men ändå nära i tanken och mina drömmar.

Jag saknar dig varje cekund och minut på dyngnetoch jag hoppas du har det bra i skogen.

Du ska veta att jag älskar dig väldigt mycket .
Du betyder väldigt mycket för mig.

Jag har insett denna vecka att jag inte dig vill missta.




Fri vers av anita VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-17 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP