Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom kommer om natten . . .
Originalgrafik av Dan Cederholm copyright protected 2008



Fladdermöss (BATS)

 

I fullmånens sken
läderlapparna dansar

RADAREKON I RYMDEN

"pingar" fram och åter
vi ser dig som en rörelse
men bilden är otydlig
men är du i rätt format

så blir du dagens lunch!

"rat bat blues . . . (Deep Purple)
basen den dunkar och trummorna
mullrar . . . mullrar i månens sken till. . .
 "owerdriven" på den distade gitarren


"rat bat blues . . ."

"rat bat blues . . ."


omfamnar den fulla månen
från den mörkaste grotta
när fladdermössen ger sig
ut på nattlig jakt . . .

The haunter and the haunted . . .

och oktobernatten ger ett kusligt sken
i denna varandets stund av förvecklingar
allt medans demoner och gudar
utvecklar sin krigslist för ensamma själar

Själen vandrar vidare . . .

när stjärnstoftet sprids
över universum till tonerna av

"Wish you where here"










Fri vers av DanSan
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-17 18:54



Bookmark and Share


  Della K
Bat blues baby...
2008-10-19

  Johan Bergstjärna VIP
Orkar inte läsa just nu... men väldigt läcker bild!
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan