Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brytpunkt

jag har valt

att leva mitt i

en brytpunkt

 

det skärper

medvetenheten

dagligen

 

vem har sagt

att det ska va lätt

att leva




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-18 09:17



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
bra
det bor styrka i denna dikt
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP