Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All rights reseved on pictures and text copyright 2008


Rock & roll, blöd för mig . . .



Rock & roll

         b
               l
                   ö
                     d


              f
         ö
   r


      m
           i
             g


skapa brytningspunkter
Roll my baby, roll

Rock´n roll

repar, scratchar,  funkar ut
stjärnhimlen skjut

öppet ackord i "E"
flaskhalsen glider . .  .

över strängar spunna

och jag finner en väg
genom livet med bluesen
tryggt intill

Rock my baby, roll my soul

ut och bort
från samstämmighet
ger jag järnet
disstar up,
tre oktaver
gungar
som
en
tupp

Roll my baby, roll

Detta är rock & roll
med skönsmekta strängar
som klättrar berg

Hush my baby hush

ett solo
trummas fram
klart klingande
ifrån

ingenstans . . .

tonerna tonar ut
X-calibur
ett rock & roll skjut


Gitarrers osmekta gud
sonderar vägar
som aldrig
tar slut

R           
o
           l
             l


m
y           

b             
a         
b  
y


,

             r
     o
l
l             


Rock & roll

* * *
* *
*












Fri vers av DanSan
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-19 08:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jaa det gungar- det är musik- det är liv
2008-10-19

  Della K
"Kom igen katten, det svänger ju..."

Mmm... livet på en pinne!
2008-10-19

  Måna N. Berger
Skönt gung, jag rycks med i rytmen, rock me! Måste höra dig spela nån gång!
2008-10-19

  Mr Lindemann VIP
Jye, det är en text att ta till sig och tycka om
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Där tror jag du har lyckats fånga mycket av själva essensen.
Bilden är fantastisk.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan