Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Guds hand

Bed för mig sa han.

 

Så jag gjorde ett rede

klädde det med mossa och lin

och lade honom där.

 

Hur det än stormar

kan du vila tryggt

så länge du behöver.

 

När vingarna bär

finns vindarna där.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-19 15:40



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vilsam just så är det att vila i Guds hand.

Eva
2008-10-19

    ej medlem längre
Så tryggt, en jättefin,
tröstande, trygg dikt!!
2008-10-19

  Lena Krantz VIP
Jättefin dikt det här!

Precis så som man känner för sina barn.

När du är redo.....skall jag hjälpa dig att packa väskan!
2008-10-19

  Kristina Wallbing
Åsa, så underbart du skriver! varsamt, stilla och tryggt.
2008-10-19

    eva m h
Vacker bild du målar upp!
2008-10-19

  Per Rydberg
Det verkar mjukt med ett rede för att vila inför den egna flygfärden!
2008-10-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker och varm. God tanke som berör/B
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP