Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästis

ditt fula liv

och mitt

gläntar vi på

i enrum

 

hjälper varann

borsta av dammet

rätta kragen

 

checkar sminket

smajlet

knycken på nacken

 

innan vi går vidare




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-19 17:35



Bookmark and Share


  thyra
Jaa, raka ryggar! Snyggt och bra skrivit!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP