Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner att jag lever, sa hon och grät

Källan dold bakom klippans krön
yta skymtar av grå granit
och hjärtats sten
smeks av vemods droppar

En vällande fors
skum samlas i vita sjok
flödande, glänsande och smärtsamt djup
kastar sig över klippors brant

Vattnets droppar faller mot djupet
klarhet möter skuggans varande
droppar krossas till atomer
men omfamnas av lagunens yta

Grumlig sjö virvlar våldsamt
kaos slukas av stillhet
när klippor sprängas
av tårars levande flöde

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-19 20:54



Bookmark and Share


  Thurizas
tänk att vatten kan ge så mycket. och dina ord,varje stycke ger..
2008-10-22

  boen
Ja, forsande vatten fascinerar och kan få en att känna att
man lever. Att Du kan skriva så fantastiskt medryckande
om en fors....!!!
2008-10-20

  DanSan
****************************

Mycket vackert skrivit om vatten
stort, härligt och episkt!

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-19

  Regular
Vilket bildspråk...gillas skarpt...varenda strof som en dikt i sig
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP