Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda litet russin.

Ett russin närskådat skärskådat

skrynkligt lilabrunt plommonsvart

en microhjärna veckat invecklat

torr men mjuk så liten du är

luktar sött som honung syrligt

smakar sakta väldigt mycket

svälj det  känn det svalget svalt.

Mättnad nej men lättnad.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 22:17



Bookmark and Share


  Rachel Roth
får mig att tänka på mindfulness-övningen med russin
....:)
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP