Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetik in the rocks

Koncentrera.

Krama blod,

tårar ur stenen

i din hand.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2008-10-20 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP