Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besegrad himmel

Någon har skurit ut en skärva ur himlen

Skarpa kanter suddas av luftens gråhet
ett mjukt gyllene rosa sken lockar själens tanke
där molnen inte lyckas dölja det hemliga

Någon har skurit ut en skärva ur mitt hjärta

Himlens grånad döljer en själ
djuprött pulserar blodet ur bröstet
speglas i solens dans bland molnen

Någon har skurit ut en skärva av längtan 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-20 17:28



Bookmark and Share


  Thurizas
och jag lider med diktjaget. så vackert i ord men så ont det gör!
2008-10-22

  noname_realmind
Ibland tycks livet bara vara skärvor av åtråvärda ting...

Vackert fångat!
2008-10-20

  Mr Lindemann VIP
En skärva av något som slutligen blir till en skärva av längtan
Texten har så olika färgskiftningar inom sig som förmedlas på ett stiligt sätt genom den himmel som så bär hela vägen ut ur det grå så
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP