Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster och speglingar



Att vara liten betyder inte att
man inte har några drömmar

Ghandi och folket  . . .

Att vara liten betyder att man
har framtiden framför sig

Uppfinnare och kompositörer . . .

och när man så till sist ser tillbaka
så nog blev det bra till slut!









Fri vers av DanSan
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-20 20:45



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Det är aldrig för sent att ha haft ett totalt underbart liv!
Ghandi uppfann freden & komponerade kärlek!

Härlig bild Dan!!
2008-10-20

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
att vara liten, kan vara; att växa sig större. och just det där är utveckling. på all plan. och din bild, är konstnärligt läcker.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan