Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mums på dig!

Så hände det igen

precis när vi trodde

tråden skulle brista

grenen knäckas

isen ge vika

 

så fick vi smak för

varann.

 

Desserter

behöver inte vara 

mäktiga.

 

Ett körsbär

kröner verket.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-21 19:31



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
It's so sweet!
Carl-Erik
applåderar
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP