Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens prakt



I mina drömmar
lever de som
var älskade


de som stod
så nära
och som
gav så
mycket
K Ä R L E K
    

   t
           i
                 l
           l
     b
a      
k            
s
       

 *
     *
         *  
   *
*    
*   
     *











Fri vers av DanSan
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-22 19:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilken bild
man blir vild
den har ju allt
hund och katt
fjäril och något
i glaset, rena rama
kalaset, en fest liksom
till dom där ovan, som
gav Dig som oss gåvan
att kila vidare i livet och
det leva, och bara finheter
och godheter i oss sleva!
Åh Du, så vacker text!
*******************
2008-10-22

  Blåbäret
dessa kan aldrig dö, deras delande av sin kärlek har gjort dem odödliga...
2008-10-22

  Lena K Nilsson VIP
Så fint... och ja, de finns alltid kvar!
2008-10-22

  Mygg
Saknade små varelser som gett så mycket villkorslös kärlek.
Fin liten text!
2008-10-22

  Della K
Mmmm...

Vackert.

Det gör dom verkligen.

På så sätt kan vi behålla dom nära. :)
2008-10-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken vacker uppställning till innerligt vackra ord. O en underbar bild till det/B
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan