Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan kommer

nu kommer kylan

obevekligt

 

bygger ett skal av isolering

runt min kropp

 

inuti sommarns glöd

bevarad




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 08:08



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ja, så fint uttryckt! Måtte den inte falna!
2008-10-23

  Gunnel Eriksson VIP
Fin dikt!
Korta koncisa rader.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP