Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var morgon ny . . .



Kommer
hoppet
smygande
med
tankar
på vad
denna dag
ska erbjuda 
i form av

NYA

m ö j l i g h e t e r!














Fri vers av DanSan
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 06:01



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
.... har jag sovmorgon idag?
2008-10-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det precis
Du är inte bara
klok utan också:
*****VIS*****
**************
Du säger säkert va´ då?
********************
Men jag har ju, bevis!
**********************
2008-10-24

    Bodil Sandberg
Ja men visst är det så..varje gryning bär sin intention
underbart fina rader att suga in på morronkulan käre DanSan!
2008-10-24

  Mona*
Tallar i stigande morgon ljus, storfavorit! Hoppet kommer!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan