Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bejakar innersta sanningar . . . (sånger från fönstret)



Jag sjunger mina sånger - - - -
med en stämma från Österlen

fria skånska känslor . . .

Skånska favoriter säger mina vänner
- Jag säger det från hjärta och bröst!

och

Så sjunger jag om saker som vill
bryta stängsel och murar

- Jag vill riva staket!

Jag blir förbannad när folk
visar intolerans . . .

Grrrrrrrr . . . .

och jag härsknar
då det visas "noll tolerans"

Du borde ju ha vetat!!!


I våra kvarter kallas det apedans
när man dansar efter andras pipa . . .

och i hagen växer ogräset sig starkare . . .


när jag växte upp fanns inte sköt dig själv
och skit i andra, det gällde att bära varandra

annars . . .

D O G    V I     M E D      D E M

jag tror att balansen finns i att samverka
för och inte emot

Motsatsen . . .

kallas kapital och frihet
och livet är: ett, två steg framåt

medan . . .

vi krattar gången
från ogräs . . .









 




Fri vers av DanSan
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-24 20:47



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det här tycker jag om!

"när jag växte upp fanns inte sköt dig själv
och skit i andra, det gällde att bära varandra

annars . . .

D O G V I M E D D E M"

Så borde det fortfarande vara, för så är det ju!
2008-10-24

  Ola Rydberg
Snyggt
starkt
skånskt

jag blir
glad och stolt av denna
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan