Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Azurblå vågor viskar



Vinden blåser vid
långsträckt strand
Sakta smeker
havet land

sandkornen
förs fram och åter
avskalade från berg
uppkomna ur eld

Livets element
bryts ned och
uppstår åter
Evolution

I en ständig revolution
i ett anpassat mönster
förfinat genom år
av prövningar









Fri vers av DanSan
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-25 07:12



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#

..lyssnar på jazz, smuttar kaffe & stryker såsiga tankar, viker morgondisiga gäspningar

" förfinat genom år
av prövningar,"

som människan :)
2008-10-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar!!!
Älskar allt vad havet och vattendrag kan ge. Skön poesi/B
2008-10-25

  Blåbäret
så vacker...kan höra viskningarna från vågorna här..."evolution... i en ständig revolution"...applåder och bokmärkes på studs denna här
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan