Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Young boys day :)))


Hipp hurra för MR Lindemann* idag



Japp så har det alltså hänt han fyller år idag vår käre
ordare om ditten och datten . . . han som kan gå in
i en situation med full känsla och smeka dagen med
både döden och födelse . . . hmmm (ganska likt GUD)
åhhh missförstå . . .

INTE . ,. .

denna gosse är en skönskrivande njaaa (djävul)???
men icke här är känsla ton och takt så låt oss nu hylla
Mr Lindemann . . . upp i givakt . . . glasen höjas . . .
mot blått tak . . . se där solen gnager igenom . . .
och sen ooooooooom senare vankas smaskig tårta

Nä Dan håll käfft och utbringa dagens skål
för våran Mr Lindemann höj nu upp ett vrål

Han leve . . . Hipp, Hipp, Hurra, Hurra, Hurra, Hurra
skål för Mr Lindemann idag!!!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av DanSan
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-25 10:58



Bookmark and Share


  Havsbris
jag gratulerade honom i hans text
med gör det igen gärna
han är värd allt , aldrig något
är för mycket till honom ;o)

ahhahahhah
pöss till båda ;o)

hipp hurra!!
2008-10-27

  Regular
ops...missade jag...
Grattis i efterskott
2008-10-27

  Lyckohäxan Enediel
Attans då...det har jag missat ju!
Får väl sjunga ensam nu då...

*ställer mig högtidligt och sjunger fast jag inte kan*

Härlig grattisdikt till våran härliga Mr Lindemann!
2008-10-27

  Gunilla VIP
Grattis till
ytterligare
ett
rundningsmärke!
2008-10-25

  Mr Lindemann VIP
Ojdå!
Tackar för dessa rader
*blir klädsam röd*
Ja, texten som jag skrev till dig DanSan raderades ju så.... då jag var borta ett slag. Men jag får hitta på en text till dig också
2008-10-25

  Lasseman VIP
Instämmer i den skön sjungande grattis kören herr Lindemann hurra hurra hurraaaaa idaaa :)
2008-10-25

  Night Soul Woman
Grattis på din födelsedag Mr. Lindemann:) Må du alltid vara den du verkligen är! :) *hipp hipp Hurra!!!*
2008-10-25

  DanSan
*****************

Nej minst 200 . . . ;)

*****************
2008-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
***GRATTIS***
Mr Lindemann,
Du som ingen kan,
de rätta orden finna,
få dom att brinna,
med orden kan Du
den/det Du vill vinna
****GRATTIS****
2008-10-25

  LassO
grattis lindeman, men frågan är, till hur mycket? OCH DU kom ihåg, ålder är bara ett mått på hur länge du levt, inte hur gammal du är...
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan