Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite då och då så kan man må.

Kan det vara med pengar som med vatten

att man utan dem sover bäst om natten.

När man har dem man glatt uti dem badar.

Utan slipper man i deltalanden vada,

men när torkan har blivit alltför svår

lider törsten och ständigt illa mår

då man tigger: o Herre, ge oss regn

så att vi kan få svalka oss igen...

Så när allting är lagom är det bäst.

Inga mångmiljonvinster, det är pest.

Ge mig var dag det bröd som jag behöver

och i näven en lagom knippa klöver!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 18:47



Bookmark and Share


    eva m h
Tror som du!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP