inatt vinner vi en timma . . .
Copyright bild "elemets" av Dan Cederholm 2008

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inatt vinner vi en timma . . .
Copyright bild "elemets" av Dan Cederholm 2008




Gudars skymning smeker söndagens kust



Jag hyllar livet, det är så stort och märkligt
när man föds och så sakta reser sig upp
tankarna som skriker ut . . .

Jag vill förstå . . .

handlingarna som trevar och blodet som rusar
hjärta, slå mitt hjärta . . . försöker förstå

Vem är jag?

Stegen som ekar mot horisontens land
och viljan att fullfölja . . .

varendaste lilla steg mot . . .

skymningslandet bortom kontroll
där själar sjunger ut

Liv du sköna för mig mot dalarna . . .

och dagen smeker landet som ligger givet
under vareviga fotsteg vi tar och själen sjunger

att livet var värt . . .












Fri vers av DanSan
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-26 13:48



Bookmark and Share


  Della K
Hela livet kommer vi att spendera sökandes efter svar som vi vet att vi aldrig kommer att kunna få...

Men är det inte just själva sökandet som gör livet så spännande??

Varje ny insikt... skapar en ny fråga...
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan