Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag en stjärnfiskare . . .



Jag fångar drömmar
jag binder kärleksnät
i nattens sena timma
i själens nakenhet

Där i min ensamhet . . .

vakar jag ut natten
i en ständig vandring
över stjärnkonstellationer
och bland fjärran planeter

Söker jag min älskade . . .

och varenda natt finner jag henne
omsluten av mysterier ifrån
det förgångna som ekar in i
framtidens hav av förunderlighet . . .

och där beträder vi jungfrulig mark

Fängslande fägring
skönsmekt hägring
när målet nås
stjärnor exploderar

Stjärnsmällar ekar . . .

Stjärnfödd ännu en gång
och livet återförenas med tiden
vandrandes längs med gator
som föds i hopp

om nya dagars smekning














Fri vers av DanSan
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-27 20:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jaha...så det är du som delar ut stjärnorna!
2008-10-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
En kärleksdikt
av bästa slag med
behag för den föll jag!
*******************
2008-10-27

  LassO
med tanke på rubriken... "passa mej" ;=)
2008-10-27

  Night Soul Woman
Bland dina bästa Dan! *bokmärkes* med detsamma!!!*stående ovation* Starkt, magiskt skrivet! :) En ljuvlig läsning! :)
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan