Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kom  . . . jag såg och jag segrade . . . men ej efter egna gärningar . . .


Veni. vidi. vici



I ett ljus av stjärnor
gav du mig liv . . .



och där fick du mig att gå vidare . . .








Prosa (Novell) av DanSan
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-27 23:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Håll ut och var där!!
2008-10-28

  Havsbris
Jösses,
vad behövs mer?
Så enkel och så
värdefull ,o)

Vilken känsla att
sömna med...

Allt är bara möjligt för
och kärlekens förtjänst!!

TACK och Bravo!!
2008-10-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
In dulci iúbilo
kanske...
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan