Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dolda i kärnan

 

 

 

månen sträcker sin bana
besöker det omlopp vi delar
vänder vett till sans

i denna bakvända värld
smeker jag dina sår
annars dolda i kärnan




Fri vers av kath
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-08-08 08:39



Bookmark and Share


  Dilsewat
den avlutande strofen är underbar!!!!! njuter av de blickar den ger...
2005-08-08

    ej medlem längre
Bra! Gillar, speciellt första stycket.
2005-08-08

  Håkan Eklund
dikt som har en förtröstande effekt. elegant diktat och from i sitt liv.

bara undran om vett och sans inte e samma sak? fast det kanske ska vara så. ett annorlunda vett, liksom.

mycket bra dikt som får fem
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath