Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matmonstret talar ut . . . .(i lingonskogen)



Sentensen av kvittensen:

-Blåbär är ju gott . . . .

hälften av originalet säger att
jordgubbar är bäst
(underförstått)

En annan dag är hallon himmelskt
medan citron smakar surt
Ja något lurt är det
med vad som är gott.

En välstekt fläskfilé skivad i gräddsås
med ungsbakad potatis är en fröjd för
läckergommar likaväl som en halstrad bit
tonfisk med currysås och smörfrästa grönsaker

Sill i dill, aladåb på kalv, halv helstekt hjort för att få
kråset smort med en längtan efter äppelpaj och
skivad nystekt sillhaj mmm . . .

och då säger du . . .

- Blåbärspaj är väldigt gott!












Fri vers av DanSan
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-30 12:48



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ler och får tankarna på blåbär här..ett visst Blåbär! (et)
Kul skrivet!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan