Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

ögat grumlades av tårar
känslan överväldigad
tydligheten talande
varför hade hon inte sett

omsorgen oron omtanken
att de bara fanns där
för henne
varför hade hon räknat bort dom

ta emot
lyckan av många givare
tacksamhetens pärla
hade till sist visat sej

värmen spred sej
tillsammans med vemod
blandades
ögat grumligt hjärtat så tacksamt




Fri vers av jardan
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-31 11:57



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så varmt du beskriver hur det känns när man plötsligt upptäcker att det finns värme att få del av. Att andra faktiskt bryr sig om....
Det är en av medmänsklighetens finaste sidor!
Applåd
2008-11-02

    Bim
...ja det är märkligt det du beskriver,-ibland behöver man extra tid för att förstå andras omsorg,-fina tankar du förmedlat och en bra påminnelse om att man kanske inte är så ensam som man tror,-tack för läsning!
2008-10-31

  thyra
Ödmjukt och vackert skrivet! Tack!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan