Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj, aj, aj som det kan gå . . . (vinterland, klang du vackra bjällra . . .)



Famlar genom vintervinden i fallet
cykeln viker sig under mig mitt i backen
höften svullnar blå och bakhjulet
slingrar sig som en ål . . . dyngsur
och ont i hela kroppen samt en annan
cyklist ovanpå . . .

Hej och åhå i backen mörbultad blå
haltar hemåt med cykeln över axeln . . .

flingor så vita dansar
vattendroppar hänga tunga
på ögonfransar









Fri vers av DanSan
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-31 12:55



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"flingor så vita dansar
vattendroppar hänga tunga
på ögonfransar"
Vackert skrivet.
2008-10-31

  Carola Zettergren
AJ som...men mycket underhållande beskrivet!!!
2008-10-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, hej och hopp, det där lät inget vidare. Men på nåt vis har du skildrat eländet med en viss ljus ton. Bra/B
2008-10-31

    sunnanvind
Oj....stackars ändan..ler*
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan