Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller nåt sånt...

kanske bara inbillningssjuka

drabbar oss alla ibland

i alla fall mig

ibland




torgskräck

en yrsel

världen kränger till

knäna viker sig

tar fast i hyllkanten

nära att svimma

igen

 

så ett djupt andetag

fokusera

lugn, bara lugn

det är inget farligt

bara den vanliga

fobin

 

så stagar man sig

en käpp i ryggen

låser knäna

klistrar leendet

överlever

 

sa ju det

inget farligt

du kan

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 09:28



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det är inte inbillning - ångesten - med inslag av panik......
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP