Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur använder ni energin Poeter ?

resan blir med lätt packning,
enkel biljett - öppen
avgång oviss
lämnar kraftlöshet
för ljuset
lämnar ovisshet
för visshet
kamp mot vila
önskar besked
när resan går

i väntsalen går tankarna
över bitska kommentarer
feltolkningar
kommunikation svårtolkad
varför tro det värsta mellan raderna
ger hackandet er energi

söker harmoni berättarglädje
gärna humor som ressällskap
lägg därtill era målande bilder
och texter med udd i
vilket resällskap




Övriga genrer av jardan
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 12:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därmed har du tangerat Ullas favoritämne.
2008-11-03

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag undrar detsamma!
Triggar det igång slöa hjärnceller, att vara elak, oförstående eller bara medvetet dum?
Somliga som skriver här verkar inte ha det minsta intresse för själva skrivandet. Kanske ser de det som en kontaktsajt. Har hört att en del män fått massor av "erbjudanden" från tjejer som sedan blir hatiska när killarna tackar nej. Så har vi ju några manliga snuskhumrar, som äcklar sig med vidrigheter i både ord och bild. Vem triggas av det på en poetsajt?
Ska vi inte rycka upp den här sidan så att den gör skäl för sitt namn "poeter.se`?
De som inte är intresserade av skrivprocessen, och vad där tillhör, kan väl gå in på någon annan sajt som passar deras syften bättre!
Den här texten var BRA......applåd
2008-11-02

  Alfie M
Håller med dig! Ibland är det bra låg nivå här inne.
2008-11-02

  miss angelique
Roligare med lättsamma resenärer. Det ger en mer energi. Bra skrivet.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan