Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter döden . . .



Jag är blott ett barn
i de missgynnades famn

jag är . . .

himlen bakom molnen

en man utanför, samtidigt inuti
och branden i min kropp
för mig ständigt framåt

jag vill se nya horisonter
där människan är vid liv

och jag vill leva som om det var
en ny dag i mina händer . . .

Jag vill

Ge mig själv en ny chans

Jag är

världens barn . . .
som saknar en famn














Fri vers av DanSan
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-01 20:00



Bookmark and Share


  Zaldo
Fint skrivet, speciellt slutet gillar jag verkligen:)
2008-11-03

  Della K
Det bästa med kramar är ju att ger man en så får man ju oftast en också... samtidigt. :)
2008-11-02

  Della K
Kom att tänka på denna...

http://www.youtube.com/watch?v=p55xYxTcNIU






Jag förstår precis.

På mitt sätt...

2008-11-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Himlen får vänta
Du finner nog Din jänta
Och det med ränta!
******************
2008-11-01

  Night Soul Woman
:) fint skrivet:) Vill man få en kram eller vill man ge en kram? Det är frågan:) Tack för läsningen*applåd*
2008-11-01

  Sladjana Zubcevic
"Jag vill

Ge mig själv en ny chans

Jag är

världens barn . . .
som saknar en famn"
Underbart skrivet.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan