Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länsman och Biskop

jag säger hej

till alla som jag möter

särskilt dem

jag inte känner

 

de som säger hej tillbaka

har nästan alla bruna ögon

 

hur en del av dem ser ut

vet jag inte

under burkan

 

men rösten

ler




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 20:02



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Skönt med leende röster!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP