Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och visst

 

 


minnen nära hjärtats hinna
där känslan av dig finns att beröra

i mina tårars sälta
blandas sötman av dig

och visst, helheten bor däri




Fri vers av kath
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-08-10 08:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin, gillar speicellt den allra sista raden!
2005-08-10

  Rachel Roth
och visst är denna text fulländad....HEL!
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath