Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats längtan (kärlekssång)



Sången i mitt hjärta
tystnaden därinom
livet som blåste
mellan ekandes tallar

tankarnas boning
där väggar var i förfall

men då hände det . . .

Byggnaden som restes
i kärlekens tecken
Den ljuva kyssen
som fick liv i vårbäcken

Du är . . . Allt . . .
ljuva kärlek

som ger allt
och tar allt

hjärtats fånge
men dock friflygande
ty kärleken går ej
att fängsla

tankens oändlighet
och kroppens begär

när de förenas
uppstår ljuv musik

k               
ä     
   r
       l
           e
     k
e
n         
  s               


t        
o
        n   
  e
r    

k        
l  
    i
         n   
   g
a   
r         







Fri vers av DanSan
Läst 434 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-11-08 11:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kärlekens toner klingar...sina vida vingar svingar.. i denna din vackra varma underbara dikt min vän!!!
2008-11-08

  Mr Lindemann VIP
Här ljuder så kärlekens visa högt över poeters land, riket håller andan av pur andakt för dessa rader klingar varmt
2008-11-08

    Lindizz
Vilka vackra rader, applåder!
2008-11-08

  devilsangel
Bara njuter hela texten igenom...så vackert!
2008-11-08

  Carola Zettergren
Snyggt som bara den!!!
2008-11-08

    ej medlem längre
Härlig text i kärlekens tecken!
2008-11-08

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet!
2008-11-08

  Night Soul Woman
Vackert skrivet! :) En stark läsupplevelse:) Fint! *applåd*och *bokmärkes*
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan