Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har inget med Kristendom att göra bara filosofi . . . och tankarna bortom det förutfattade . . .


Älvornas dans runt Madonnan



Stjärneljus i novembernatt
i skogsgläntan dansar älvorna
omslutandes Madonnan
men månblommors fägring
och vinden viskar ljuva toner
från trädkronors sus

när natten andas mot
morgons smekning . . .

födes nya hopp
utan begränsningar!







Fri vers av DanSan
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-08 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefina rader!
2008-12-01

  Jack E. Gladh VIP
Finstämt i väl valda ordalag.
2008-11-08

  drakbruden VIP
Underbart vacker!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan