Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bild "Magic" från 2008 copyright Dan Cederholm. Originalstorlek på bilden är 50 X 27 cm


Magi . . . vad finns bortom



Bland änglar och älvor
i universums salar
där enhörningar
klapprar omkring

klapp kloppetti klopp . . .

bland tomtar och troll,
där varje ny dröm
öppnar ännu en värld
av fantasi

Där drömmar kan uppfyllas

och tankarna är ej
längre begränsade
där stjärnor och planeter
ger så mycket

och där allt är Yin och Yang

i Gudars mytomspunna boning
och mellan allt
växer fortfarande
gråzoner . . .

Bara fantasin kan sätta gränser!










Fri vers av DanSan
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-09 13:13



Bookmark and Share


  coffe
fantasi/ barnasinne två viktiga egenskaper som är enormt viktiga och du uttrycker och väver samman dessa med magiska ord..c
2008-11-16

  Johan Bergstjärna VIP
Uppriktigt Dan:

Fantasin kan också vara ett stort vacuum av INGENTING...
en flykt ifrån det som Ä R.

Enhörningar, tomtar, älvor, troll.... öh come on... give me a break RocknRoll Man! ; )
2008-11-09

  Michaela Dutius
Ja...vad finns bortom...människans eviga fråga..som finner svar nu och då - men är det SVARET?
2008-11-09

  Måna N. Berger
Fantasin är en generös gänssättare, ofta nog gränslös!
2008-11-09

    ej medlem längre
Bra skrivet! Tomtar, troll och allehanda väsen...
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan