Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Tb2qQ-yuq6c&feature=related
Let there be rock . . .AC/DC med  Bon Scott (a tribute to him from me)



AC - DC - Blues/Rock and roll inom mig . . .



Oh yes . . . så tungt sound . . .

Musiken svänger de förälskade klänger
tätt tryckta till varandra
bandet rockar loss gitarristen matar på
filar på gitarren som om det
var en slotterkross

Hells Bells . . .

det ringer i öronen
gitarrens disstade sound
låter som en långtradare
som håller på och kör om

Rundgång på basen . . .

Whole Lotta Rosie vilket ös
fart och fläng hela salen vrålar
med i varenda refräng

Whole Lotta Rosie . . .

Rock and Roll jag vill ge dig
världens största bukett
med röda rosor

ride on ride on . . .

tung blues som svänger
det är AC - DC som är i stan
lirar rock & roll
och rythm & blues

Back in black . . .

vilket tryck underbart ös
klös Angus Young
din gitarr
är som en underbar sång

utdragen disst klingar ut . . .
and I am kicking and riding sounds


Kanonerna mullrar
tunga trummor som bullrar
sångarens hesa stämma
jag iakttar och begrundar
mina öron värker

"its a long way to the top
if you want to rock & roll"

men trots allt fattas en person
som hade karisma förutom Young

Bon Scott . . .

Som jag minns honom från första konseren
mmm jag tror det var 1977


(observera)

Karisma dödar . .





 




Fri vers av DanSan
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-11 18:04



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
De Karismatiska är för Vackra för den här världen... eller är det mest en klyscha??

Skön TungGungDikt... som får mej att känna trummor & bas i magen... gitarrerna klösa utefter ryggraden...

Innan jag dör vill jag gå på AC DC.... med DEJ Dan!!!!!!!
2008-11-11

  Inkarasilas
Woooooooooooooo okej har det rullande i lurarna, alla minnen med det här är bara bra och hell yeah Karisma kills, Rock on!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan