Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge livet en chans (till alla och envar)



Nu skulle jag vilja dansa solarnas vår
jag skulle vilja dra ner istapparna från taken
och skjuta kölden i sank

Jag önskar mig en stor het sol
en grönskimrande pol
och oljor som för mig till östern . .

Gudarnas sång är förgänglighet
nej låt våren viska
skön och het

låt sydliga vindar blåsa
låt hoppet färdas med dem
låt livet ge kärlek åt själen

Ge balsam åt själen
Ge kärlek åt kroppen
låt livet bli oförglömligt

Andas in , andas ut
följ hjärtats slag
din kropp är

en ointaglig fästning
till slut . . .














Fri vers av DanSan
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-11 20:08



Bookmark and Share


  Blåbäret
jag vill också dansa och landa på hoppet i kärleken för alla chanser som är mina...gillar denna!
2008-11-12

  Gunilla VIP
Vilket flöde!
En fjärilars dans
över solskimrande
ängar!
2008-11-11

  Johan Bergstjärna VIP
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Härlig Balsam~Åt~Själ~&~Kropp~&~Sinnen--->Dikt!!
Underbart!!!
Om 4 månader vänder sydvindarna värmen hitåt... ahhh

Bokmärkt & Applåder!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
2008-11-11

  Måna N. Berger
Min kropp är ingen fästning, den är ett tempel :)
Ge livet en chans! Applåd!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan