Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen mot målet . . .



Smek vatten, smek
dansa du lilla bäck

nedför bergets hårda ytor
på din väg mot havets famn

Sjung kristaller sjung
lek mitt hjärta, lek

Dansa över mångårdar
och smek, livet smek

Vinn hjärtan, vinn
pulsera mitt blod, pulsera

skapa sköna band
i evighetens land

returnera sedan allt
och du vinner . . .

evighet


* * *

* *

*











Fri vers av DanSan
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-12 09:53



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
*L*
Skön!
2008-11-16

  Blåbäret
skrivet som en smekning, som målar underbara bilder...längtans lust och liv för evigt och nu...härligt
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan