Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begraver hjärtat



för svårt att visa
tårars öppna flodvåg
avskedet
tystar mina andetag
släcker allt mitt liv

för tung är smärtan
i själens kalla tomhet
begraver hjärtat
som har så ont

runt sorgens knutna udde
kan isen aldrig smälta
där din värme en gång
blåste liv i det som
ingen nådde

kärleken
som aldrig fanns innan dig
som aldrig igen kan uppstå









Fri vers av devilsangel
Läst 339 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-12 16:23



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...stark...smärtsam...
och...ja...så känns det...ont
så bra skrivet!!
2008-11-14

  Michaela Dutius
En knytnävsslag mitt i hjärtat...oerhört stark text...att säga berörande är som en smekning i jämförelse med en tornado
2008-11-13

  Sladjana Zubcevic
"runt sorgens knutna udde
kan isen aldrig smälta
där din värme en gång
blåste liv i det som
ingen nådde"
Så vackert skrivet.
2008-11-13

  SeXara
Oj så starkt! Träffade rakt i hjärtat helt obarmhärtigt. Har varit där, är där till och från, så smärtsamt kan det vara.
2008-11-12

    ej medlem längre
I smärtans och förlustens stund kan det kännas att kärleken aldrig återvänder...
Dock är kärlek av segt virke för dem med öppna hjärtan, det vill jag tro...
Strålande skrivet som alltid vännen!
2008-11-12

    Lindizz
Hittar inga bra ord för det jag vill skriva, så sorgset och känslosamt..berörs av varje stycke, rakt, öppet och bra skrivet.
2008-11-12

    Maria Malm
Sorgligt.."runt sorgens knytna udde kan isen aldrig smälta"..men vackert uttryckt..
2008-11-12

  Mona*
Just så.
2008-11-12

  Micael Axelsson
Sorglig, smärtsam, vacker...

Gör ont att läsa, för man känner tydligt förlusten o saknaden. Varje stycke säger sitt, och ringlar en sakta ner in i det sista avslutande stycket
2008-11-12

  friheten
Underbar skriven
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel