Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRNAN

 

Tankar
             bankar
                             slungar
ord ut

ibland som silke
ibland som krut


dofter
           nyanser
                          känslor

växer sig starka
sjuder och vill
komma ut

Det tycks aldrig
finnas något slut


Hjärta
            smärta
                         harmoni

Tänker tankar jag ej
vill släppa fria

Pengar skulder
vinst på tips
Hjärna
              stjärna
                           datachips

Ångest,  sorg
förälskad igen


Trött. . .
                    pigg
                                                     funderar . . .
nerv i kläm

hjärta smärta
hem kära hem
äntligen natt


Hjärnan laddar upp igen . . .












Fri vers av DanSan
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-13 09:24



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Livets kretslopp
i en häftigt
utformad dikt!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan